Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 november 2019

Snel klaar

Het heerlijk avondje komt al best dichtbij. Misschien had je je voorgenomen om voor iedereen iets zelf te maken en krijg je nu wat stress nu de datum wat dichterbij komt...

Maar met een snel-klaar-garen kun je in een mum van tijd - met groot effect - iets leuks breien!


De kleuren Bibi zijn net weer bijgevuld en de voorraad in de webshop bijgewerkt. Op naalden 10 of 12 ben je zó klaar!


Bij je bestelling krijg je een patroon van bovenstaande sjaal én van een kol. Voor allebei heb je maar 1 streng Bibi nodig. Lekker, grote stappen - gauw thuis!



Ondertussen heb ik mijn eigen stress-projectje gecreëerd 😁! Maar dat gaat goed komen, vrijdag in de etalage........


******

Let op! Morgen zijn we een dagje gesloten, donderdag weer open!







1 opmerking:

  1. Leuke sjaal met garen dat ook een leuk effect geeft. Ben heel benieuwd naar jouw project hoor.

    BeantwoordenVerwijderen