Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 21 november 2019

Feestelijk

Terwijl het buiten grauw en koud is, heb ik vanmorgen al weer zonnige zomerdraadjes uitgezocht ­čś│! Natuurlijk duurt het nog even voor die in de winkel arriveren, voorlopig is het nog dikke-draden-weer. En ook een beetje glamour met de December-maand voor de boeg.


Berniolie ontwierp voor Durable deze prachtige pelerine - zo eentje die Koningin Máxima droeg tijdens Prinsjesdag. Deze is gebreid met Durable Glam (bij ons verkrijgbaar in de winkel) maar uiteraard is er ook een ander garen mogelijk als je niet zo van glitter en glamour houdt.
Het gratis patroon vind je op de website van Durable.

2 opmerkingen:

  1. Ik had hem ook al voorbij zien komen. hij ziet er heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi accessoire-idee! Als alles goed gaat, kun je die wel in een paar uur breien.... o nee, ik kom op mijn woorden terug: na 24 naalden heb je al meer dan 200 steken op de naalden staan. En de opzetmethode, die ken ik ook niet. Een uitdaging :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...