Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 21 november 2019

Feestelijk

Terwijl het buiten grauw en koud is, heb ik vanmorgen al weer zonnige zomerdraadjes uitgezocht 😳! Natuurlijk duurt het nog even voor die in de winkel arriveren, voorlopig is het nog dikke-draden-weer. En ook een beetje glamour met de December-maand voor de boeg.


Berniolie ontwierp voor Durable deze prachtige pelerine - zo eentje die Koningin Máxima droeg tijdens Prinsjesdag. Deze is gebreid met Durable Glam (bij ons verkrijgbaar in de winkel) maar uiteraard is er ook een ander garen mogelijk als je niet zo van glitter en glamour houdt.
Het gratis patroon vind je op de website van Durable.





2 opmerkingen:

  1. Ik had hem ook al voorbij zien komen. hij ziet er heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi accessoire-idee! Als alles goed gaat, kun je die wel in een paar uur breien.... o nee, ik kom op mijn woorden terug: na 24 naalden heb je al meer dan 200 steken op de naalden staan. En de opzetmethode, die ken ik ook niet. Een uitdaging :)!

    BeantwoordenVerwijderen