Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 12 november 2019

Santa of Sint

Vaak overvallen de Feestelijke Dagen in December mij een beetje. "Hè, nu al?", denk ik elk jaar.
Maar na die heftige hagel- en onweersbuien van gisterenavond, waarbij het echt even helemaal wit werd denk ik dat het weer tijd wordt voor mannen met rode jassen en witte baarden met zakken vol cadeautjes - het is er weer voor 😉.


Of je 'm nu Santa of Klaas noemt... wat maakt het uit?

Het (Engelse) patroontje is van Boo-biloo (Louise Crowther)  kun je kopen via Ravelry of via Etsy. Zeker de moeite waard om eens te kijken naar andere patronen, erg leuk!


(patroon en foto: Boo-biloo)

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...