Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 1 november 2019

Alpaca's

Wees eerlijk, dit is het ultieme handwerkweer! Vroeg donker buiten, bovendien guur, nat en vochtig. Het was vandaag lekker druk in de winkel, iedereen is weer op zoek naar een winter-projectje. Van dekentjes tot knuffels, mutsen, vesten en natuurlijk labbedissen 😉.

Ik zocht nog een grappig patroontje voor je uit:


Je kunt het patroon voor deze grappige Alpaca's kopen via Etsy. Als je een beetje ervaring hebt in het haken van knuffels heb je vast geen problemen met het Engels.
4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke eigenwijze lama's hihi. Fijn dat het druk was in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful pattern, dear. Thank so much for sharing the link to the pattern. Have a lovely crocheting/knitting weekend! ☕🍁💮🧶

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker ultiem handwerkweer.
  Was vandaag net op zoek naar een patroon van een col. gevonden in jouw blog archief: 16 -10-2013.
  Dikke nld dus die komt van het weekend wel af,groet Wytske

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...