Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 30 november 2019

Leeuwen-lappenpop

O, wat is dit weer een superleuk nieuw patroontje in de serie lappenpoppen van Sascha:Voor deze stoere leeuw hebben we weer complete pakketjes gemaakt (garen plus patroon) die je terugvindt in de webshop


Wil je het losse patroon kopen? Dat kan via Ravelry of via Etsy
In de zomer van 2020 komt er weer een nieuw lappenpoppen-boekje uit van Sascha, ik kan niet wachten! Natuurlijk zijn de eerste 3 delen in deze serie nog steeds verkrijgbaar!
1 opmerking:

  1. Knap hè dat er zulke mooie ontwerpen steeds weer gemaakt worden. Ik ben blij met de ontwerpers/sters hoor. Want het lijkt mij een hels karwei. Het bedenken, maken en opschrijven.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...