Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 22 november 2019

Winterfair Arnemuiden 2019

Volgende week vrijdag is het weer zover (natuurlijk hebben jullie de datum al lang in de agenda staan): onze jaarlijkse Winterfair! 


Er is dit jaar écht veel werk verricht om het nog gezelliger te maken. Natuurlijk kun je struinen tussen verschillende kramen met lekkers en moois. Maar stap zeker ook eens binnen bij de winkeliers!
Juist daar vind je die bijzondere dingen, one-of-a-kind, die extra service, het enthousiasme voor het product dat gemaakt of verkocht wordt. Het zijn die kleine winkeltjes die deze evenementen organiseren - net als de Sint-aankomst en de lampionnenoptocht. 

 

Zoals je op de aankondiging kunt zien is er vanaf 15.00 uur van alles te doen. Voor de kinderen is er een vossenjacht, maar je kunt ook genieten van een demonstratie IJssculptuur maken. En misschien hak je zelf wel een muntje uit het ijs.
In het dorp rijdt een wintertreintje en de Markt, Langstraat en Burg. Hackstraat zijn in winterse sferen gebracht. Bij Snaidero Keukens is er een kookdemonstratie waar je zo binnen kunt lopen, bovendien vind je daar ook een heleboel Oldtimers!Bij Sjokadoo haal je gelijk je heerlijke winterthee, dat ene, bijzondere Kerstcadeautje of je ploft even neer voor een warm bakje koffie.
Bij onze buurman scoor je zijn met Goud bekroonde banketstaaf of die andere lokale lekkernijen:


 

Die andere buurman, Slager Jaco Wisse heeft ook het nodige lekkers! (weet je ondertussen wel op wat een gevaarlijke plek wij wonen!)


De ondernemers bieden deze dag gratis erwtensoep aan!

Afbeeldingsresultaat voor erwtensoep

Ik kan nog wel even doorgaan, het beste is om deze dag gewoon zelf even te komen. Je kunt altijd even naar het museum dat ook open is, genieten van optredens in de tent op de Markt en je wordt verwelkomd door enthousiaste figuranten die zorgen voor een prima sfeer.
Natuurlijk zijn we die dag ook van de partij. Je kunt bij ons aanschuiven met je brei- en haakwerkje - de koffie staat klaar. Wil je bij ons die leuke engeltjes haken? Wij leggen de haaknaalden en het garen voor je klaar en schuif gezellig aan. 
Ik heb gauw nog een ambitieus etalage-projectje bedacht....... tijdsdruk werkt altijd prima bij mij 😁!
(elk jaar hetzelfde.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...