Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 8 november 2019

Fix You

Toen ik op de vakbeurs was kon ik de verleiding van de nieuwe kleurtjes Durable Forest niet weerstaan. Dit winterse draadje van Durable vind ik persoonlijk prachtig en ik ben blij dat er nu nog meer - nog sprekender - kleuren zijn bijgekomen.


Ik haakte eerder al eens deze kol (je kunt het patroon hier terug vinden).En op de website van Durable kun je nog meer prachtige patronen terugvinden met dit garen.

Maar déze is spliksplinter nieuw - het is een pláátje: De Rechte Fix You- sjaalDeze prachtige sjaal in Fair Isle techniek is ontworpen door Wieke van Keulen. Je kunt het patroon kopen via Ravelry (Nederlands en Engels). Voor deze sjaal heb je 8 bollen nodig: 3 lichte, 4 donkere en een contrast kleurtje voor in de rand. 

Fix You is een ontwerp dat eerder als driehoekssjaal is uitgekomen, dat patroon is nog steeds hier te koop.
De kleurtjes Durable Forest staan in de webshop, en natuurlijk liggen de bolletjes in de winkel.
4 opmerkingen:

 1. Prachtig Jeanet, maar hoe groot is deze shawl nu? lees ik het goed als ik zeg 90 cm bij 230 cm ???? Dat lijkt me erg groot en niet draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 24 cm x 230 cm of 9,5 inch bij 90 inch! (je leest het verkeerd :-) )

   Verwijderen
  2. Nou 230cm is niet overdreven, zeker niet als je hem dubbel geslagen wilt dragen.

   Verwijderen
 2. Ik heb het garen even in jouw webshop bekeken. Met dit garen wordt de sjaal ook echt super zacht met de Merino en zijde. Wie weet ga ik toch nog overstag. Hij komt in ieder geval op mijn verlanglijstje....maar ide is al zooooooo lang :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...