Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 24 november 2019

Clara

Soms loopt de dag (of dagen) helemaal anders dan ik had verwacht of gepland. Dan komt het bloggen wel eens in de knel. Het is dus een latertje vandaag! (aan de hoeveelheid ideeën ligt het natuurlijk niet. Ik kan wel 6 blogs vullen met dingen die ik wil doorgeven of laten zien...)

Dit schattige hertje Clara bijvoorbeeld. Een Engelstalig patroon dat de "komende week" nog gratis is te downloaden via Ravelry (wanneer die week eindigt weet ik niet, dus wacht niet te lang met downloaden en opslaan). Uiteraard zal het patroon later wel te koop aangeboden worden.


Wat een schatje! Het truitje zit vast aan de pop, die in het rond gebreid wordt. 


Foto's en patroon: Ravelry - Clara the Fawn (Rachel Borello Carroll)

Fijn weekend!
2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk, bedankt voor de tip! Ik heb het patroon snel opgeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig hertje, dat ga ik downloaden. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...