Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 19 november 2019

Engeltjes

Heb je nog een zak met restjes katoen? Dan is zijn deze schattige Engeltjes iets voor  jou!


Atty publiceerde zojuist dit gratis patroontje op haar blog. In het Engels maar met heel veel foto's zodat het voor iedereen te volgen is. Ook voor beginners is dit een leuk patroontje!


Je kunt de engeltjes ook nog verstevigen met textielverharder (bijv. paverpol o.i.d.) , dan worden ze weer en wind-bestendig en kun je ze ook buiten gebruiken.


Foto's en patroon: Atty's.


En als je restjes op zijn, dan vul je ze toch weer bij? 
3 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kleine engeltjes! Die ga ik maken voor onze kerstmarkt denk ik. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve engeltjes.
  Leuk voor komende kerst.
  Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi ! Zou ik willen maken, maar ik begrijp het Engels niet voldoende. Spijtig !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...