Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 1 december 2019

Verwachting

Vandaag is het eerste Adventszondag. Het aftellen naar Kerst is begonnen. Het heeft alles te maken met verwachting - verwachtingen die we ook wel eens bij moeten stellen!


Deze Adventskrans kreeg ik gisteren onverwacht, ik ben er blij mee. De eerste kaars ging aan vandaag. Al eerder blogde ik eens over een Adventskrans. Hier vind je het terug, ter inspiratie!


Ook buiten was het heerlijk! Bekende paden en onverwachte ontmoetingen met andere "wandelaars".
5 opmerkingen:

 1. Leuk die krans en heerlijk buiten wandelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief cadeau.
  Bij ons brandde gisteren ook het eerste kaarsje van een zelfgemaakte advents"krans".
  Mooie foto's van jullie wandeling.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig zo'n gebreide adventskrans, heb je daar een beschrijving van? Groet Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief en mooi cadeau. Het was inderdaad lekker weer om naar buiten te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...