Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 november 2019

Fall in Love

Naast mijn favorietenlijst op Ravelry en al die ontelbare pins op Pinterest (en dan vergeten we maar even die papieren patronen in een map) heb ik nog een rijtje patronen die op een soort prioriteiten-lijstje staan. Slaat nergens meer op, ik krijg het toch niet allemaal voor elkaar (laat staan dat ik het in het juiste seizoen klaar zou krijgen). Dus bij deze weer een superleuk patroon dat ik ooit, ooit nog een keer ga haken:


Je vindt het gratis, Nederlandse patroon bij Martine de Regt (Crochetlife). Op het blog van Martine vind je een uitgebreide beschrijving met foto's en een link met een filmpje. Makkelijker gaat het niet worden!
Het patroon is prima aan te passen aan je garen en wensen. Aan de slag dus..... het wordt steeds kouder! Overigens ook een heel erg leuk patroon voor een deken of een kussen......

Foto's en patroon: Martine de Regt, Crochetlife




2 opmerkingen:

  1. Ik vind het zo leuk dat je bijna dagelijks een berichtje plaatst van al dat moois wat je kunt maken. Ik heb het haken weer opgepakt en geniet van al je ideeën en verhaaltjes. Wat ik ook super vindt is dat je zelf wol verft. Het is dat je wel wat ver weg woont voor mij, anders was ik graag een keertje in Zeeland in je winkel gekomen. Ik zal mijn zus tippen, die komt vaak in Zeeland. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat van alle pins (bij mij op Ravelry en Pinterest) en ook alle opgeslagen patronen op de pc snap ik helemaal. Maar stel je toch voor dat iemand om iets vraagt en je hebt het niet. Dat zou toch zonde zijn hi hi.

    BeantwoordenVerwijderen