Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 30 oktober 2019

Sokken haken á la Sascha

Tjonge, wat is het opeens Herfst! Met de wintertijd is het opeens zo vroeg donker - en de avonden zijn lang. Dan gaat de temperatuur ook opeens goed onderuit: het is écht Herfst nu. En ik vind het heerlijk! Ik kan erg genieten van de wisseling van de seizoenen en het is nu weer tijd om meer tijd binnen door te brengen. Het ultieme brei- en haakseizoen 😉...

In oktober worden altijd veel boekjes uitgebracht, deze van Sascha past wel heel erg goed bij deze Herfst-tijd!


Een patronenboek boordevol gehaakte sokken voor alle leeftijden van baby tot volwassenen. Door de haaktechniek zijn de sokken wat dikker dan je gewend bent, dus ideaal voor in laarzen en wandelschoenen en héérlijk als huis-sokken. Lekker met je brei- en haakwerkje op de bank met deze comfortabele warme sokken aan je voeten.......


Het haken van deze sokken verbruikt wel wat meer dan gebreide exemplaren, hou daar rekening mee bij de aanschaf van je garen. Daarnaast is het natuurlijk een prima mogelijkheid om je restjes te verwerken in boordjes en tenen - dan heb je pas écht unieke exemplaren.


Het boek ligt uiteraard in de winkel maar ook is het terug te vinden in de webshop. Gelijk een paar bollen kleurige sokkenwol erbij bestellen? Die vind je hier terug! 


Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Enne, binnenkort ga ik maar weer eens sokkenwolletjes verven...


1 opmerking:

  1. Lijkt me een mooi boek.
    Leuk als cadeautje voor m'n moeder. Die is gek op sokken breien.
    Bedankt voor de tip!
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...