Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 28 oktober 2019

Labedissen

Tjonge, wat een wéék! Na een late thuiskomst op vrijdagavond stond ik zaterdagmorgen weer (oké, niet helemaal fris en fruitig) in de winkel. Ai, ondanks alle goede zorgen ligt er dan toch best een stapeltje werk te wachten en bij het openen van de mailbox moest ik ook wel even slikken.
We zijn ondertussen een paar dagen verder en ik zie van de bomen het bos weer een beetje!


Het zal je niet zijn ontgaan: in het tijdschrift Landleven van November staat het uitgebreide artikel over onze Labedissen. Het nummer is nu overal te koop en je vindt daarin het gratis patroon. Wil je een pakketje bestellen om deze polswarmers te breien? Kijk dan in onze webshop. Er zijn 3 standaardkleuren aangegeven maar uiteraard zijn er ook andere kleuren. Je kunt altijd contact opnemen met de winkel voor alternatieven. En uiteraard is langskomen nog een veel betere optie want dan is de keuze uit materialen en kleuren enorm.
In de winkel liggen uiteraard de Labedissen uit het nummer, maar ook nog andere....

 


Nog een vervelend dingetje (zoiets gebeurt altijd als je weg bent, he?)

  • er is een doos Unicat "kwijt". Deze bestelling had hier al lang moeten zijn, een latere zending is namelijk wel binnengekomen deze week. Na de nodige telefoontjes en mailtjes vandaag worden er deze week opnieuw bollen gerold bij de leverancier en wordt de doos naar mij verzonden. Ik hoop/duim dat dat eind van de week hier is - een bestelling wordt dan gelijk doorgestuurd. Excuses voor diegenen die nu extra moeten wachten!
Verder ga ik jullie deze week weer wat mooie draadjes laten zien, boeken die binnenkomen en nog veel meer leuks. Jippie! Het wordt koud 😉...

3 opmerkingen:

  1. Prachtig hoor, die labedissen, ben er helemaal weg van! En nog leuker dat ze in Landleven verschijnen, jullie worden al echte BNers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi deze polswarmers!
    Fijn dat de bomen weer zichtbaar worden in het bos.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, even een vraagje: al een paar maal ben ik het patroon opnieuw begonnen en steeds kom ik in toer 7 in de problemen. Het lijkt alsof er een paar steken missen want de omslag verschijnt opeens midden in het wybertje van het patroon. Ik dacht eerst dat ik een leesfout had gemaakt, maar het gebeurd telkens weer. Doe ik nu toch iets verkeerd?

    BeantwoordenVerwijderen