Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 9 oktober 2019

Rozeta

Deze week is de nieuwe Crochet Along van Scheepjes begonnen.
Ik moet je bekennen dat ik over deze CAL gemengde gevoelens heb, maar dat ligt niet aan het ontwerp. Dat is prachtig en uniek.
Helaas was het bestellen van pakketten voor deze Crochet Along een klein drama (als je social media een beetje hebt gevolgd heb je dat vaat wel meegekregen), in no-time waren pakketten niet meer te bestellen en niet meer leverbaar. Ik heb een kleine winkel en ik kan niet tientallen pakketten op de bonnefooi bestellen, helaas. Omdat ik beslist zeker wilde zijn dat ik de pakketten ook binnenkreeg heb ik niet geblogd over deze deken, en dat was achteraf terecht want er is al weken geen pakket meer te bestellen, ook losse bollen in de kleuren van de dekens zijn niet meer leverbaar.Vandaag kreeg ik de laatste bestelde pakketten binnen en nu heb ik er nog 2 over (de Midnight-versie in ColourCrafter/acryl). Deze pakketten staan in de webshop op = op.
Uiteraard staat het je vrij om mee te doen met andere garens, daarbij help ik je graag! En uiteindelijk zullen de pakketten of losse bollen van de dekens ook wel weer leverbaar zijn, je kunt altijd later starten. 
Je vindt meer informatie en patronen hier (in de linkerbalk staat het eerste patroon al) en natuurlijk kun je meekijken in de Facebookgroepen van Scheepjes.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een prachtig ontwerp. Ik snap wel dat veel mensen het pakket willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat pakt Scheepjes niet slim aan. Winkels willen hun klanten goed en op tijd bedienen en kunnen dat door toedoen van Scheepjes niet bij deze CAL. Ze hadden de CAL beter later kunnen starten op een moment dat pakketten wel geleverd konden worden. Goed idee om samen met de wolwinkel gewoon zelf een garenpakket samen te stellen. Dan heb je na afloop ook een deken anders dan die van anderen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...