Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 18 oktober 2019

Mooi geweest!

Het is weekend, of bijna voor ons. Nog even en ons studiewurm komt lekker thuis. De open haard is aangestoken voor de gelegenheid....


Ik vind het mooi geweest voor deze week: met het weekje Portugal voor de boeg moet er nog best wat georganiseerd worden voor de winkel en voor thuis. Daarom leek het me wel slim om een weekje het bloggen stil te leggen. Volgende week doe ik uitgebreid verslag!

Natuurlijk is de winkel morgen en volgende week open volgens gewone openingstijden. Alleen mailtjes worden niet beantwoord en ook de webwinkel ligt een weekje stil. Moet kunnen, toch?
En volgende week komt ook het Novembernummer van Landleven uit waar ik in januari al over blogde. (22 oktober bij abonnees en 24 oktober in de winkels). Die moet je natuurlijk lezen!
Vandaag legde ik nog snel deze collectie in een vak - dit móet je voelen! 


Er komen volgende week ook allerlei interessante doosjes binnen, al met al de moeite om binnen te stappen. Ik vind het mooi geweest - ik meld me eind volgende week weer - wordt vervolgd!


5 opmerkingen:

 1. Een heel fijne week in Portugal!
  Ben benieuwd naar de Landleven.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verstandig besluit Jeanet! Héle fijne week in Portugal hoor! (Heb je toevallig de app Polar Steps? Dan ga ik je volgen! Zo niet: dan wacht ik geduldig op je reisverslag wanneer je weer thuis bent! )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede reis en veel plezier en kom weer thuis met mooie verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier daar in Portugal hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig om jullie blijde gezichten in het Landleven te zien.
  Dank voor het breipatroon voor armwarmers, ga ze zeker breien.
  Goede reis samen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...