Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 11 oktober 2019

Hemisphere

In de loop der jaren heb ik allerlei patronen en ideeën verzameld die ik aan jullie door wilde geven. Het zijn er zoveel geworden dat ik het ondertussen "mijn verlanglijstje" noem, want ik zou zelf alles wel willen maken maar dat ga ik niet redden in één leven. Het een vind ik mooier dan het andere, maar het blijkt dat er altijd wel iemand blij is met het geblogde idee. Ik heb ook een soort "2e verlanglijstje" - dat zijn de dingen waarbij ik denk: die wil ik eerst zelf eens maken voor ik er over blog. Ook dat lijstje is een onwaarschijnlijke...... 😉.

Deze muts stond zéker op die lijst, helemaal verliefd op deze muts!


Foto's en patroon: Hemisphere van Lynnette Hulse


Wow, dit is toch prachtig! Dat je dit bedenkt, uitvoert én een patroon ervan maakt. Deze aardbol-muts is gebreid in de dubbelbrei-techniek. Het patroon is Engels en hier of op Ravelry te bestellen.

(mooi maar heftig boek ook, trouwens 😉)


2 opmerkingen:

  1. Inderdaad super mooi. Iets voor globetrotters onder ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!
    Ik heb een zwak voor globes en wereldkaarten ... dus ja, dit vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...