Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 15 oktober 2019

Kadans

Ooooh, als ik toch die groothandel in tijd eens kon vinden.... dan kocht ik groot in! En hield eerst een flinke portie voor mezelf. Voorlopig giet ik een emmer tijd in de boekhouding, zoals jullie weten mijn lievelings-werkje. Het einde is in zicht...nog een paar uur vanavond bikkelen en dan kan die map dicht!

Want als je dit soort patroontjes tegenkomt, dan wil je je toch niet bezighouden met cijfers, facturen en andere ellende? 😉


Dit zijn de Cadence-sokken van VeryBusyMonkey (ik verzin de namen niet zelf, he?). Dit patroon is gratis te downloaden in het Engels vanaf Ravelry. Niet echt voor beginners maar oei, wat zijn ze mooi!

Foto's en patroon: Ravelry

Neem voor een dergelijk patroon een effen of licht gemêleerd garen. Drukke kleurtjes zullen afleiden van het patroon. 

Vind je het lastig om een Engels patroon te lezen? Je kunt ook nog steeds kiezen voor het patroontje Nella. Het patroontje is uit de serie van het Beddengoed van Tante Zoet en je krijgt het patroon gratis bij aankoop van sokkenwol. Vermeld dan op je bestelformulier "Nella" of vraag er om in de winkel. Wil je het patroontje los kopen? Dat kan hier.


Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei sokken nella

En nu de laatste boekhoud-loodjes.......
1 opmerking:

  1. Och, wat zijn die lange sokken zo tof!!! Thx voor de link naar het gratis patroon.
    Fijne groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...