Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 4 oktober 2019

De laatste

Het is weer tijd voor sjaals! Dikke, dunne, warme, koele (voor mensen zoals ik ­čśë), gebreide en gehaakte. En voorlopig blijft dat zo...


Ineke breide deze heerlijke sjaal van 2 kleinere verloopbollen die tegen elkaar in worden gebreid. Met het langzame verloop in 2 kleuren kun je prachtig spelen zonder dat het te bont wordt. 
We hebben nog 5 setjes van deze eenmalige combinatie, dan is het ├ęcht op!
Je kunt ze bestellen via onze webshop. Natuurlijk krijg je het patroon erbij. En met 2 x 500 meter is er genoeg garen om ook een royale gehaakte omslagdoek. 


2 opmerkingen:

  1. Dat is een mooie omslagdoek. Het effect van de kleuren is prachtig.

    Groetjes en fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...