Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 1 april 2019

Draadjes en Praatjes - een nieuwe groep!

In de ruim 7 jaar dat ik dit blog bijhoud heb ik honderden (meer?!?) mails gekregen met foto's van de prachtigste werkstukken. Van handgeverfde wolletjes, van kant-en-klare pakketten, van héle creatieve uitspattingen, van allerlei Zeeuwse projectjes . Ik zou ze jullie zo graag allemaal willen laten zien maar het is helaas ondoenlijk  - dan kan ik wel 3 blogposts per dag schrijven. Toch is het wel ontzettend leuk om van alles met elkaar te delen (tenslotte komt niet iedereen op de brei-club...)

Dus.......... heb ik een groep aangemaakt op Facebook waar je alle projectjes, draadjes, werkstukken-groot-en-klein aan anderen kunt laten zien:


Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor deze Facebook-groep, waarin je naar hartenlust je projectjes en draadjes kunt delen en kunt reageren op die van anderen (en nog meer inspiratie op doen), we noemden de groep Draadjes en Praatjes van Blij dat ik Brei

De basis van het hele social media gebeuren blijft gewoon lekker dit blog, waar we niet alleen de draadjes en plaatjes delen, maar de praatjes (= inhoud) het belangrijkste deel blijft.






5 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Er wordt ontzettend enthousiast gereageerd, zo kan iedereen zijn projectje aan anderen laten zien!

      Verwijderen
  2. Leuk, ik volg je blog heel graag.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat leuk. Ik heb me aangemeld hoor :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk idee voor mensen die op Facebook zitten. Ik ben na alle problemen rond Facebook daarmee gestopt. Gelukkig volg ik trouw dit gezellige blog.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen