Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 13 maart 2017

Sadira

Genieten jullie ook zo? (Van het weer, he? Niet van alle politieke ontwikkelingen.... 😕)
De seizoenen blijven ronddraaien, ook al maken we er met z'n allen een potje van op deze aardbol. En gelukkig wordt het weer lente! Het zat vandaag overal, heerlijk.

Het is fijn om weer met voorjaarsgarens bezig te zijn. Zoals dit leuke garen van Schachemayr: Sadira

Dit mutli-kleurig draadje heeft een glittertje. Het bestaat uit 61% katoen, 36% acryl, 3%polyesther. De bollen zijn groot (150 gram/ 225 meter) en kosten 9,95. Uit een zo'n bol brei of haak je een heerlijk zomerkolletje of sjaaltje.Zo breide Ans deze heerlijke zomersjaal. Ze breide deze op naald 7. Het leuke effect: je breit deze sjaal "schuin":


Ze gebruikte hiervoor het patroon van Ravelry. Bij aankoop van een bol krijg je van ons de Nederladse beschrijving er gratis bij.


Helaas is dit garen maar beperkt leverbaar: op = op.
Dit zijn de kleuren die er nog zijn (het sjaaltke werd gebreid met de multikleur Candy)


Verder nog de kleur Aqua (blauw-turkoois), Stone (grijstinten) en Earth (bruine aardetinten).
Liever haken? Jellina werd ook verliefd op dit garen en haakte een ontzettend leuk kolletje. Op haar blog vind je alle informatie en links voor het patroon.Bestellen mag altijd per mail maar de voorraad is beperkt!


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...