Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 2 maart 2017

Gebakjes

O, wat is er toch veel leuks te vinden op het net! Het is eigenlijk niet voor te stellen hoe dingen zijn veranderd de laatste 20 jaar. Moesten we het vroeger doen met een enkel handwerk-tijdschrift, een creatieve buurvrouw of de brei- en haakboeken van de wolleveranciers, tegenwoordig vinden we op het internet zooooooveel inspiratie en ideeën!
Zo kun je vanaf morgen weer meedoen met een CrochetAlong bij Grietje Karwietje "Petit Four 2017", misschien deed je al eerder mee met het haken van de kleine gebakjes.
Vanaf morgen vind je weer wekelijks een gratis Nederlands patroontje op dit blog. Steeds krijg je enkele dagen van te voren door welke kleuren katoen je nodig hebt.
Enkele jaren geleden is er ook een serie patroontjes uitgekomen van 17 Petit Fourtjes, deze patroontjes zijn nog steeds te koop via Grietje Karwietje.


En nu snel het Atelier weer aan kant schuiven voor de Brei- en Haakclub van vanavond. Ondertussen heb ik aardig spierpijn van mijn evenwichts-avontuur. Ik heb spieren gebruikt waarvan ik niet wist dat ik ze had... 😕

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je er een blogje over hebt geschreven!
    Ik hoop dat het net zo'n succes mag worden als de vorige keer ^_^

    Groetjes, Grietje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...