Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 14 maart 2017

Hannah

Nu het voorjaar zo zichtbaar wordt krijg ik helemaal de kriebels om van alles en nog wat te maken. Gelukkig is er hulp! Ans haakte dit lieve Lentesjaaltje van het heerlijk zachte garen Hannah in de populaire kleur Mint.


Het patroon komt uit het boekje Meer Kant Haken (je kunt nog tot vrijdag meedoen om het boekje te winnen)  - bij ons te koop in de winkel (12,95) 
Hannah is een ongelooflijk zacht garen van Borgo de´ Pazzi, 100% Lyocell. Het is daardoor een heerlijk comfortabel zomergaren met een zijde-achtige glans. Het is verkrijgbaar in heel veel kleurtjes.Ans gebruikt maar 1 bolletje voor dit sjaaltje. Wil je een omslagdoek of bredere/langere sjaal dan heb je er 2 of 3 nodig.
Hannah zit op bollen van 100 gram/ 330 meter en kost 6,60 per bol.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...