Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 14 maart 2017

Hannah

Nu het voorjaar zo zichtbaar wordt krijg ik helemaal de kriebels om van alles en nog wat te maken. Gelukkig is er hulp! Ans haakte dit lieve Lentesjaaltje van het heerlijk zachte garen Hannah in de populaire kleur Mint.


Het patroon komt uit het boekje Meer Kant Haken (je kunt nog tot vrijdag meedoen om het boekje te winnen)  - bij ons te koop in de winkel (12,95) 
Hannah is een ongelooflijk zacht garen van Borgo de´ Pazzi, 100% Lyocell. Het is daardoor een heerlijk comfortabel zomergaren met een zijde-achtige glans. Het is verkrijgbaar in heel veel kleurtjes.Ans gebruikt maar 1 bolletje voor dit sjaaltje. Wil je een omslagdoek of bredere/langere sjaal dan heb je er 2 of 3 nodig.
Hannah zit op bollen van 100 gram/ 330 meter en kost 6,60 per bol.

2 opmerkingen: