Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 25 maart 2017

Hygge

D├ít was Hygge vanmiddag ­čśÇ. Gezellig, ontspannen, veel lachen, kleppen, haken, bewonderen en ontmoeten. En kleffe cake eten (sorry, had net 10 minuten langer in de oven gemoeten - maar dat deerde niet want alles was op).

Een kleine terugblik (Johanna en Annemarie weer bedankt voor de foto's):Naast het bewonderen van de diverse sjaals was het ook een gezellig treffen van (oude) bekenden.De tafels kwamen steeds voller te liggen met diverse projectjes, garens en WIP's (Work In Progress)
 Jong en oud vermaakte zich met haken en breien, het uitwisselen van tips en tricks en leuke gesprekken.


En die sjaal wordt toch mooi! 


Ik heb vanmiddag genoten en met mij nog wel 30 dames.
Kirsten, heel hartelijk bedankt voor je komst!

En al die bezoekers, ontwerpers (Jellina en Annelies) en vrijwilligers (Johanna en Fiona) uiteraard ook!!6 opmerkingen:

 1. Was gezellig Jeanet! En die cake was heerlijk hoor ;)
  Ik vond het weer een inspirerende middag en heb genoten van de verscheidenheid aan mensen.
  Heerlijk dat haken, een goede CAL en een gastvrije handwerkwinkel dit voor elkaar krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en wat een gezelligheid! En ja, vaak is kleffe cake juist heel lekker :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel gezellig uit; en inderdaad schitterende sjaals.
  Heeft die meneer heel de tijd zitten puzzelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zaterdag op beurs in Breda trapjes sjaal gekocht met twee bollen garen van scheepjes. Ik kom niet uit patroon.hoe kan ik contact op nemen

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik doen bij diegene waar je het hebt gekocht. Wij waren niet op de beurs in Breda. Misschien kun je contact opnemen met Sascha?

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...