Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 21 maart 2017

Alpenweide

Gisteren ook op het journaal gezien? Als dolle mina's sprongen de koeien weer de wei in. Ze hadden het weer niet zo mee, maar dat deerde niet. Lente in hun bol!

Koeien de wei in! De lente is begonnen!

Bij Wieke vind je een heerlijke lente-sjaal ontworpen door Heidy Kerckhoffs. Het Nederlandse patroon is gratis te vinden op haar website.


Hij kreeg de toepasselijke naam Alpenweide. De beschrijving is voor een kindersjaal (breedte 140 cm), maar het eenvoudig te vergroten.


De sjaal is gehaakt van Catania, 12 bollen in totaal. Voor de basis gebruik je 4 bollen (IceMint 385), maar voor een volwassen sjaal toch zeker 6 of 7 bollen. De andere 8 zijn kleurtjes voor de rand en de bloemen. We hebben alle kleurtjes Catania op voorraad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...