Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 1 maart 2017

Kippetjes

Gisteren het blogje gemist? Het had een reden!
Waar ik al een tijdje bang voor was gebeurde gisteren: ik kreeg - na 9 maanden rust - een enorme duizeligheidsaanval die in 10 minuten kwam opzetten en me een uurtje of 8 aan het bed (en de kotsbak) gekluisterd hield. Ik geloof dat die 9 maanden afwezigheid werd "gecompenseerd" in de heftigheid van deze aanval, zelden heb ik me zo ziek en beroerd gevoeld. Afijn, het is weer over - voorlopig - en we pikken vandaag ietwat gammel de draad weer op. Er zijn weer héle leuke draadjes binnengekomen die een plekje krijgen in de winkel.

**********

Deze kippetjes zijn erg leuk! Het Nederlandse patroon is te koop bij Stip en Haak. Je kunt ze zo bont maken als je zelf wilt 😊


Deze mini-kipjes zijn minstens zo leuk. Dit patroontje krijg je gratis bij Stip en Haak.Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb.nl: een gratis haakpatroon van Stip&HAAK om Kipje Kitty te maken https://www.freubelweb.nl/freubel-zelf/gratis-haakpatroon-kip-2/:

Alle ideetjes dit ik eerder vond over kippetjes vind je hier op een rijtje.


7 opmerkingen:

 1. O, o! Vervelend!
  Schattige kipjes trouwens!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldige kippetjes en beterschap weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk voel je je snel weer beter, ik had je blogje zeker gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had je inderdaad al gemist. Dat klinkt heel akelig zo'n aanval. Veel beterschap en wat een lieve kippen. Groeten uit Amsterdam. Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Misschien wel een ideetje voor de Paastafel....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeanet, let op jezelf!!!! Ik kan het niet genoeg zeggen, je ziet, dan krijg je het dubbel en dik betaald. Probeer ook op tijd wat rust te gunnen aan jezelf.
  Leuke kippetjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kippetjes. Ik ga zeker eens naar dat patroon kijken. En beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...