Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 23 maart 2017

Hygge Meet en Greet

Ben je al een eindje op weg met de Hygge CAL van Kirsten Ballering? Je bent van harte uitgenodigd om a.s. zaterdag samen te haken in onze winkel!


We beginnen rond half 2 en uiteraard staan de koffie en thee voor jullie klaar.
Je kunt je vragen stellen, andere kleurtjes bewonderen, andere haaksters ontmoeten en het Make&Take-patroontje van Kirsten gaan haken. 

Misschien doe je in de winkel wel inspiratie op voor je volgende project 😁. Het wordt namelijk een gezellige boel in de winkel, Jellina en Annelies schuiven ook aan en nemen hun creatieve ideeën mee zodat het een middag vol inspiratie en haakplezier wordt. Helemaal Hygge......!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...