Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 3 maart 2017

Bunny

Wat je met een beetje brei-techniek toch kan doen! Zo leveren een kabeltje en een nopje verrassend leuke dingen op 😉: deze Heirloom Bunny Blanket.


Dit wordt wel een heel leuk baby-dekentje. Je kunt het gratis Engelse patroon vinden via Ravelry. Op zich maakt de dikte van het garen niet zoveel uit, je kunt het patroon herhalen zovaak je wilt.
Opspannen na het breien zal het patroon/kabeltje beter doen uitkomen, dat werkt het beste met een mooie effen wol of katoen-(mengsel).


En wees nou eerlijk, je legt zo'n kostbaar lief babietje toch niet onder een dekentje van acryl (plastic?). 

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...