Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 4 maart 2017

Hygge Meet&Greet op 25 maart

Zijn jullie al een beetje op pad met de Scheepjes-CAL? Wat is-ie leuk he?
Om het helemaal Hygge te houden hebben we op zaterdag 25 maart een gezellige Meet & Greet met Kirsten Ballering, de ontwerpster van deze bijzondere CAL.Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom om samen te haken aan de CAL of andere projectjes. We zorgen voor koffie, thee en lekkers zodat het Hygge wordt ­čśŐ. Bovendien kun je op deze middag terecht voor al je vragen.
Jellina en Annelies komen deze middag ook buurten! 
Ik zou het fijn vinden als je je even aanmeldt voor deze middag (mail maar naar jaffari @ zeelandnet . nl) - dan weet ik of het erin past ­čśü.
2 opmerkingen:

  1. Lieve Jeanet, wat ben jij toch een Hygge mens dat je al die leuke bijeenkomsten organiseert, zomaar gratis en voor niks en nog koffie en thee en wat lekkers erbij ook. Dat terwijl je zo hard moet werken om je hoofd boven water te houden. Afgelopen woensdag was het complimentendag maar ik wil jou vandaag een compliment geven voor zoveel vriendelijkheid! Petje af. Tegelijkertijd roep ik alle deelnemers op om flink wat wolletjes aan te schaffen zodat het voor jou ook nog eens rendabel wordt, want tenslotte moeten jij en je gezin ook eten. Zelf hoop ik in mei in Zeeland te zijn en dan zeker langs te komen om wat mooie wolletjes te kopen. Fijne zondag en groeten uit Amsterdam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie, veel succes met deze mini-brei-dag :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...