Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 15 maart 2017

Opruimen

Soms moet er in de winkel wat plaats gemaakt worden voor nieuwe dingen. Ik heb écht geprobeerd om de winkelruimte op te rekken, ik heb geduwd aan de muren en het plafond. Helaas, de rek is eruit.! Meer kasten kunnen er niet in. Dus gaan we plaats maken...

Dit zijn de laatste bollen van een prachtig handgeverfd kant-garen van Cowgirlblues: Merino Lace Single. 100% merino-garen, 50 gram/350 meter per bol. Normaal kosten de bolletjes € 12,50 - nu heb ik wat mooie setjes gemaakt (3 bollen van € 37,50 voor € 20,00, en 1 pakketje met 4 bollen van € 50,00 voor 25,00) Met dit garen krijg je helemaal de Lente in je bol!


De kleuren zijn: zonnig geel (Sunflower)
Warm oranje (Fire Lily)
Rood (Tibeatan Red)
Zand (Caramel)

Er zijn pakketjes van 1 kleur en combinaties van kleuren.
op dit moment alleen nog de gele en zandkleurige pakketjes!

Alle pakketjes zijn inmiddels gereserveerd/verkocht!

Wie het eerst komt, het eerst maalt en op = op. Bestellen mag via de mail.


5 opmerkingen:

 1. wow wat een mooi garen....ik ben bij merino altijd bang dat het kriebelt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marion, absoluut niet bang zijn voor de kriebel, merino is kriebelvrij en superzacht om te dragen ...

   Liefs
   Marjo

   Verwijderen
 2. Ik ben bij Cowgirlblues in Zuid-Afrika geweest, idd geweldig garen. Daar gaan de gelukkige kopers vast heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooohhh ik ben te laat zie ik, spijtig! Maar ik ga naar knit and knot morgen, dan vind ik daar vast ook nog wel iets!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...