Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 20 maart 2017

Een nieuwe Lente, een nieuw geluid

Hoewel het weer vandaag niet erg lente-achtig is, zijn we rond half 12 vanmiddag zomaar de astronomische lente in gedoken. Terwijl Nederland gewoon naar zijn werk en school gaat vieren we tussendoor het Perzisch Nieuwjaar Noroez. Is het begin van de Lente geen prachtige tijd om een nieuw begin te vieren?


Ik zocht voor jullie een Lente-ideetje op. Deze prachtige gehaakte tulpen vond ik op Etsy waar je het Engelse patroontje kunt kopen. 

Liever Nederlands? Dan kun je terecht bij Betsy die een Nederlands patroon heeft (gratis).


Ook bij Sascha kun je terecht voor een gratis Nederlands patroon.


Bij deze maak ik ook de winnaar bekend van de bol Unicat en het boekje Meer Kant Haken.
Er waren ongelooflijk veel reacties, dus het duurde iets langer dan ik dacht (200 reacties op het blog, 473 op Facebook, 612 keer gedeeld, 631 keer geliked, en maar één winnaar........)

De winnaar is:
Leny van Eersel

**************

Ik wens julie een heel fijn Nieuwjaar 😊 Sale No Mobarak سال نو مبارک !


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie tulpen ja! Maar ik verkies toch echte, heb juist van 't weekend een mooi rood bosje op tafel gezet. :)
  Van harte gefeliciteerd Leny met je gewonnen Unicat + boek!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tulpen, gelukkig nieuwjaar! En Len van Eersel gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn nieuw jaar en Leny gefeliciteerd geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...