Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 29 maart 2017

Extra kleuren

Twee weken gelden blogde ik over het mooie draadje Sadira. Blijkbaar was niet alleen ik enthousiast want sommige kleuren waren heel snel uitverkocht. Gelukkig kon ik het laatste pakket nog te pakken krijgen en nu zijn alle kleuren weer op voorraad. En ik kreeg er zelfs extra kleuren bij!


Oei, nu wordt het wel lastig kiezen....

Voor het sjaaltje zoals hierboven-onder heb je een bolletje nodig (9,95). Omdat je breit op nld 7 ben je lekker snel klaar. De Nederlandse beschrijving krijg je bij aankoop van een bol.Een ander patroontje met dit garen - ook gebreid uit  1 bol - is een kol. Deze wordt in het rond gebreid:
Infinity Scarf, S9960 | Schachenmayr:

Het patroon in Engels en Duits vind je hier.

Liever haken? Klik dan naar Jellina

Foto

Afbeeldingsresultaat voor schachenmayr sadira

Dit mutli-kleurig draadje heeft een glittertje. Het bestaat uit 61% katoen, 36% acryl, 3%polyesther. De bollen zijn groot (150 gram/ 225 meter) en kosten 9,95.
Op is op!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...