Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 21 februari 2018

Knit en Knot

Jaaaaaa, de kogel is door de kerk! Ik heb een plekje gereserveerd op de Knit&Knot op 6 - 7 -8 april in de Koepelhal in Tilburg.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst foto van KnitenKnot De Beurs1.


Lang gewikt en gewogen, maar ik wil dit zo graag eens uitproberen én ik word zo vaak gevraagd of ik daar ook naar toega. Ja, dus! Dus net als bezoeker maar als standhouder 😁. Zet dus maar in je agenda.........

Omdat het de 5e editie is van dit gezellige evenement, worden de bloemetjes buiten gezet.

Afbeeldingsresultaat voor knit en knot 2018

Op de website van Knit&Knot kun je alle informatie vinden hoe je zelf ook mee kunt doen! Hier vind je elke week een nieuw patroontje van een bloem (ontworpen door Happy Crochet Patterns). 

Op de beurs is er - naast onze stand bezoeken 😉 - van alles te doen. Haken en breien, borduren, macrameeën; je kunt standhouders bezoeken en workshops volgen. Je vindt hier een deelnemerslijst.
Oei, ik heb er zo'n zin in!

In de komende weken ga ik jullie op dit blog op de hoogte houden van de ideeën, projectjes en garens die we meenemen (en het mag dan wel de Brabantse Brei- en Haakdagen heten, geloof maar dat wij een flinke portie Zeeuws meenemen!). Blijf het volgen want er volgt een héél nieuw project aan!

Afbeeldingsresultaat voor knitenknot

Afbeeldingsresultaat voor knitenknot




7 opmerkingen:

  1. yes yes yes yes yes zoooooooo blij meeeeee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat leuk dat jij daar ook gaat staan. Het is zo'n leuke plek en elke keer een gezellige beurs. Ik heb m'n kaartje al in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk Jeanet!! Ik heb al vaker gehoord dat dat een hele leuke beurs is!! Zou me leuk lijken om er eens heen te gaan, nog even kijken of ik mijn chauffeur zo gek kan krijgen ;-).
    Trouwens een hele leuke foto van de beurs heb je erbij: ik zag meteen Ina in het midden zitten :-D!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk he??? Dat is toevallig, hoor! Maar ik zie nog meer bekenden :-)

      Verwijderen
  4. Goh is de Knit en Knot alweer aan het eerste lustrum toe. Leuk dat je de knoop hebt doorgehakt om er ook te gaan staan. Voor veel mensen die ver van jouw winkel wonen is het een mooie gelegenheid om bij je langs te komen en wat bij je te kopen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk Jeanet dat je dat doet. Hop dit jaar ook weer te gaan, een gezellige beurs...ps streng aade long uit geprobeerd zie mijn blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen