Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 23 oktober 2017

Voorbereiden

Het lijkt vandaag al weer lang geleden maar we hadden een heerlijk weekend. Ik vond het helemaal niet erg dat het zondag guur en regenachtig was, het wordt tijd voor een beetje échte herfst. Het was koud genoeg voor de open haard en ik bracht de dag grotendeels door op de bank met een boek, muziek en regelmatig met mijn ogen dicht. Wat kan moeheid toeslaan als je het toelaat!

Vandaag is de rust weer voorbij, ik heb me een slag in de rondte gewerkt om alle post en bestellingen weg te werken. Morgen zijn we nl. niet in de winkel - we zijn naar het AMC met de oudste, i.v.m. behandeling van zijn slokdarmaandoening. Dat is best spannend. Zeker voor hem, maar ik voel mee. (Zeker omdat hij al 3 dagen als voorbereiding alleen maar vloeibaar mag eten en vandaag alleen maar sap en thee)
De winkel is echter de hele dag geopend volgens normale tijden, Ans staat voor jullie klaar.
Het betekent ook dat ik niet reageer op mailtjes, berichtjes e.d.

****

Ondertussen gaan we ons voorbereiden op de Feestdagen. Tenslotte moet alles nog "even"gemaakt worden, vanaf nu komen er met regelmaat ideetjes op het blog voor Kerst.


Dit schattige Rendiertje is zó lief! Het patroon is beschikbaar in het Duits en Engels en is te koop via Etsy. Als je vaker amigurumi hebt gehaakt is de Duitse of Engelse beschrijving goed te doen. 


En als je er geen genoeg van kunt krijgen, dan haak je ook nog zo'n schattige bijtring. Ook deze beschrijving koop je via Etsy.



7 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.Spannende dagen dus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte en goede wensen voor jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dus jullie reizen morgen af naar Amsterdam? Nou goede reis en heel veel sterkte in het AMC voor je zoon. Nog even een tip, als je daar wat langer dan een paar uur moet zijn dan krijg je op de afdeling soms een tegemoetkoming voor de parkeerkosten. Ze doen het niet meer op alle afdelingen maar het is altijd de moeite waard om er naar te vragen, want het scheelt behoorlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sterkte! En dat hertje is werkelijk schattig en mooi gemaakt. Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel veel sterkte morgen hoor! Hopelijk valt het mee.
    Wat een lieflijk hertje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sterkte voor jullie en zoon en jullie ook natuurlijk. Ik had het rendiertje ook gezien en ben wel verliefd. Maar...o jee er liggen nog veel teveel dingen te wachten en ik probeer sterk genoeg te zijn om die eerst af te maken hoor.

    BeantwoordenVerwijderen