Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 oktober 2017

Moderne Klassiekers - Jolanda en Naomi signeren!

Je kent ze nog wel van vroeger, die haakboekjes van Durable. Ik heb er ook nog - ondertussen zijn de boekjes collectors-items geworden!



Wat is het leuk dat Jolanda en Naomi in samenwerking met Durable een aantal klassieke (tijdloze!) patronen in een nieuw jasje hebben gestopt. Oude patronen in de vormgeving, garens en kleuren van nu. 


Zet maar in de agenda: Dit hippe boekje komt eind oktober uit en ik ben heel blij dat Jolanda en Naomi op zaterdag 11 november  naar onze winkel komen buurten (tenslotte zijn het ook Zeeuwen! 😉) om voor jullie dit leuke boek te signeren. Ze nemen een heleboel projecten uit het boek mee, je kunt alles van dichtbij bekijken. Uiteraard zijn de garens uit het boek ook bij ons te koop!

Afbeeldingsresultaat voor jolanda en naomi



Het belooft een hele gezellige middag te worden. Ben je bezig met de laatste CAL, de Cosy deken? Die mag je natuurlijk ook meenemen en met andere liefhebbers haken in onze winkel.

We beginnen vanaf half 2, je bent van harte welkom! De koffie, thee en lekkers staan voor je klaar. Het belooft een hele gezellige middag te worden, hoe meer zielen hoe meer vreugd.... Wordt vervolgd!





6 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg. Dat witte ronde kleed haakte ik voor een glazen ronde tafel in het oranje. Ja alles was oranje in de jaren 70. Toen hij af was, kochten we al snel een rechthoekige tafel voor de veiligheid van onze oudste zoon. Geen idee waar het kleed gebleven is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat leuk en wat een pech net zoals met het jaarlijks festijn zit ik nu ook weer in het buitenland. Maar ik gun jullie allemaal een gezellige en hele drukke dag.
    groetjes Els :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed idee om oude patronen af te stoffen en modern te maken. Het wordt vast een geweldige middag. Leuk om de projecten in het echt te bewonderen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Grappig. Ik heb de oude boekjes nog, erfenisje van mijn moeder hihi. Helaas kan ik er dan niet bij zijn maar alvast veel plezier dan.

    BeantwoordenVerwijderen