Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 23 maart 2023

Vrolijke tas

Zojuist luisterde ik naar het weerbericht voor de komende tijd, bij de kans op natte sneeuw op maandag ben ik afgehaakt...ik wil het niet weten 😂😂 ! O, wat verlang ik naar dat voorjaarszonnetje, de deur weer open en de winterjas aan de kapstok. Het lijkt nog even te gaan duren. Maar niet getreurd, het zal echt wel komen en er zijn genoeg leuke ideetjes om aan te werken zodat je helemaal klaar bent voor de lente.

Met deze superleuke Bali-tas gehaakt van katoen. Het patroon is te koop via Ravelry of Etsy en je kunt uiteraard heerlijk variëren met kleur.

Op Ravelry vind je nog veel meer leuke tassen van deze ontwerpster. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Laat die lente maar komen.......Foto's en patronen: Anya Goldblatt

*********

Morgen ben ik weer bij job2, Ali runt de toko en ik ben vanaf half 4 nog even in de winkel. Zaterdag ben ik er weer de hele dag zelf!
1 opmerking:

  1. Weer mooie ideeën om nog eens een tas te haken en zelf een voering aan toe te voegen. Tijd tekort 🤣. Ben aan de kerst verrassingdoos bezig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen