Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 1 maart 2023

Deadline!

Zoooooo, wij hebben even flink de handen uit de mouwen gestoken vandaag. Manlief sloofde zich gisteren al een hele dag uit voor mij, vandaag deed hij er nog een schepje bovenop. Hij mag nog wel eens mopperen op mijn wol-toko maar als het er op aankomt is niets te veel gevraagd. 


Het atelier zag er zo uit vanmorgen. Inmiddels iets opgeruimder maar nog steeds een bende, eigenlijk 😂. 


Maar in de winkel is er steeds meer wol én steeds meer ruimte omdat we kasten hebben versleept en vervangen. De grote Kallaxkasten kregen kleinere vakken wat straks heel wat minder rollende bolletjes op gaat leveren. Altijd al blij geweest dat ik geen porseleinwinkel heb....


En dan helemaal gelukkig met deze aanwinsten: Hier kan ik nou mooi de handgeverfde strengen in kwijt! Meestal legde ik die in verschillende manden, waar iedereen dan weer over struikelde...


Je ziet dat ik langzamerhand toch een beetje van Ali's atelier aan het wegsnoepen ben... hij vond het best. Ook mag die kast nog wel iets voller 😉. Volgende week gaan de verfpannen weer aan. 
Terwijl ik me hierop aan het verheugen was, realiseerde ik dat ook einde van de maand de eerste strengen van het verrassingsabonnement verzonden moeten worden! Je kunt er hier alles over lezen.
Je kunt je nog inschrijven tot en met zondag a.s., daarna sluit de inschrijving en ga ik van alles voorbereiden. Je kunt bestellen via Webshop

Tussen de bedrijven door was het ook nog best druk in de winkel. Ik kreeg nog even de gelegenheid om deze prachtige sjaal van Alice te fotograferen:


Alice nam een extra grote bol unicat (1170 meter) en 6 bollen mohair en breide deze prachtige versie van de Golvensjaal. Ze breide 1 patroon breder dan het standaard patroon.
Wil je ook een aparte combinatie? Kom dan naar de winkel, daar is veel uitzoek en kun je mooie kleuren combineren. Woon je niet in de buurt, neem dan even contact op via mail!
4 opmerkingen:

 1. Jullie hebben eer van je werk, het ziet er in de winkel opgeruimder en mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sjaal is dit!
  En met al dat opruimen kom je zeker wel aan je beweging toe..lol.
  Groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg wat n klus zeg.knap gedaan hoor. Ali verdient wel n ontbijtje op bed. Kom deze zomer weer langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie vervelen je echt nooit. Wat een mooi kast is dat voor de zelf geverfde garens. Fijn dat Ali er altijd voor jouw garens is.

  BeantwoordenVerwijderen