Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 14 maart 2023

Metamorphosis

Zin in inspiratie voor de lente die écht wel een keer komt? Scheepjes bracht de nieuwe Yarn, nr 15 uit: Metamorphosis! Als altijd: veelzijdig, inspirerend, kleurrijk en hip!


Er ligt al een stapel klaar als morgen de winkel opengaat en uiteraard is het nieuwe magazine ook te koop via onze webshop

 

En mocht je nu denken dat het zo stil is op dit blog. Klopt hoor, maar achter de schermen druk. Met het verven van lokale wolletjes van Walcherse schaapjes, bijvoorbeeld.Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur, ik ben zelf iets later (vanaf 10 uur) . Van harte welkom!

4 opmerkingen:

 1. Is die Walcherse wol sokkenwol dikte of dikker?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is iets dikker (275 m op 100 gram) maar het is 100% wol!

   Verwijderen
 2. creatieshaken-ria14 maart 2023 om 18:29

  Prachtig al die mooie geverfde wolletjes.

  BeantwoordenVerwijderen