Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 30 maart 2023

Blommetjes

Het is weer zover! De blommetjes aan de bomen voor de winkeldeur bloeien weer volop. Intussen waaien we wel weer compleet uit onze jas met windkracht 6 en 7 en doet het weer nog niet bepaald denken aan de lente.


Nu vandaag de zon even zo stralend scheen was het een prima moment om deze foto te nemen, temperatuur en wind zie je toch niet op de foto 😂. Morgen is ons een hele dag regen beloofd, dan ziet het er héél anders uit. 


Gevalletje maart-roert-zijn-staart en april-doet-wat-ie-wil, denk ik zo. Deze sjaal naar het nieuwe ontwerp van Sascha zou je nog wel eens vaak nodig kunnen hebben. Gehaakt van dunne katoen of een bol unicat. Een sokkenwol zou zeker ook goed kunnen! Door het gebruik van veel reliëfstokjes krijgt deze sjaal een beetje gebreid uiterlijk maar gebruikt wel wat meer garen. Het formaat van deze omslagdoek is eenvoudig aan te passen.Foto's en patroon: á la Sascha

Het patroon is te koop in onze winkel, webwinkel en uiteraard in de webshop van Sascha

Morgen ben ik zelf de hele dag in de winkel, evenals zaterdag. Mocht je nog een bestemming zoeken voor een regenachtige zaterdag: het is uitstékend brei-winkel-weer, bovendien gaat zaterdagmiddag ons museum én de werf weer open (tot eind oktober op woensdag- en zaterdagmiddag).
En voor onze Zuiderburen of Overkanters: a.s. zaterdag is ook de Westerscheldetunnel tolvrij!
2 opmerkingen:

  1. Mooi, die bloesems. En de sjaal die Sascha ontworpen heeft, is prachtig. Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige sjaal!
    Wat een leuke activiteiten morgen. Veel succes en plezier!

    BeantwoordenVerwijderen