Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 25 mei 2022

Eentonig

Het wordt een beetje eentonig, dat blog van mij! Als ik terugkijk staat er vrijwel elke week wel een rek met drogende strengen op een foto, dat wordt ook een beetje saai. Maar zo is mijn weekritme op dit moment. Drie keer raden wat ik gisteren deed.... 


Ik zal jullie de foto van de 2 (!) rekken besparen maar dit is de Yarnmob van gisteren. Inmiddels staat alles zo'n beetje in het teken van het Festival. Vrijdag nog één late dienst en dan kan het aftellen echt beginnen. Ondertussen kijk ik al dagelijks op allerlei weer-sites om de 14-daagse weersverwachting te bekijken. Totaal nutteloos, overigens. Want het verandert uiteraard met de dag en als het gaat regenen kan ik er ook niet zoveel aan doen (maar duim even met me mee voor een zonnetje!).

De dagen vullen zich nu met goodiebags vullen (natúúrlijk is er weer eentje!), veel, veel voorbereiden, bestellen (hélp!), boodschappen doen, promoten (ook nog zo'n dingetje), en zenuwachtig worden. De nachten vullen zich met oorruis, pijnlijke polsen en slecht slapen. Hahahaha, ik krijg er zo'n zin in!!


Maar gelukkig heb ik ook nog een leuk patroontje gevonden! Enkele weken geleden blogde ik over het zomergaren Karma van Lang Yarns. Op Ravelry vond ik een leuke zomersjaal voor 1 bolletje.

Foto en patroon Ravelry



Het patroontje is in het Engels. Het is gratis te downloaden tot 6 juni.

Vandaag is de winkel open van 9.00 - 17.00 uur. Morgen zijn we uiteraard gesloten op Hemelvaartsdag. 


6 opmerkingen:

  1. Sterkte en succes met je voorbereidingen , laatste lootjes he! Leuk patroon heb het gedownload load, maar eerst m'n andere project even af maken.
    Groeten Wytske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een week een heksenketel bij jullie. Heel veel sterkte met de voorbereidingen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waslijnen vol mooie strengen vervelen nooit hoor! ;-)
    Wat een lief sjaaltje. Mooi patroontje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jouw blog verveeld nooit, of het nu patroontjes zijn of die prachtige gekleurde strengen die hangen te drogen. Ik geniet ervan. Het werken in de zorg en de winkel, heel knap hoe je dat allemaal zo doet. Vooral nu ook nog een festival organiseren, ga er maar aan staan.
    Wens jullie een heel fijn zonnig feest.
    Groet Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk patroon!!! Veel succes en sterkte voor de komende dagen Groetjes Ellen de Baare

    BeantwoordenVerwijderen