Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 10 mei 2022

Niks.......

Ik moet bekennen, vandaag kwam er niks uit mijn handen. Zoveel te doen maar het wou niet lukken. Het hoofd vol plannen - want natúúrlijk komt er nog van alles op mijn pad waar ik nog wat mee wil doen voor het Brei- en Haakfestival. Altijd weer druk op de ketel, zo kort voor die dag. Het hoort er een beetje bij. De afgelopen dagen ben ik veel bezig geweest met de voorbereidingen. Maar na mijn late dienst van gisteren en het teamoverleg van vanmorgen besloot ik vanmiddag niet de verfketels aan te zetten maar even te niksen.


Even naar de moestuin waar het raar warm was onder de dikke bewolking. De grond is verschrikkelijk droog en hard, het is verbazingwekkend wat er nog wel ontkiemt of groeit. Nu slepen we ook wel met de nodige litertjes vocht...


Terwijl Ali nog van alles vastbond, onkruid trok en allerlei karweitjes deed (die man kan écht niet stilzitten) keek ik alleen maar toe en staarde naar de madeliefjes en viel bijna in slaap 😁.

Dus vandaag geen inspirerend idee van mij. Struin in dringende gevallen nog maar eens door mijn blog of kies een label (hieronder dit blog) voor inspiratie. Deze week is het de "week van de stenen winkel". Een mooie gelegenheid om je lokale, stenen winkel eens te steunen! Wij zijn morgen weer open vanaf 9.00 uur en staan klaar met raad en daad. En ondertussen gaan we achter de schermen lekker door met de voorbereidingen voor het Brei- en Haakfestival.

(PS: heb je gerealiseerd dat de grote internetwinkels geen gratis festival organiseren? 😁😁😁😁)

2 opmerkingen:

  1. Je hebt helemaal gelijk dat je gewoon niets hebt gedaan. Dat heb je af en toe echt nodig hoor. Ik kan zo genieten van die lieve madeliefjes in het gras. Het was gisteren zonder zon idd heel erg warm. Hier moet de tuin ook regelmatig water hebben want anders verpieteren alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ontspannen ook een goed idee

    BeantwoordenVerwijderen