Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 17 mei 2022

Vrij

Vandaag was weer mijn vrije dag. Ach, wat doet een mens op een vrije dag..........? Ik ging wat in de weer met sockblanks en kleur. Wat een feestje! Ik was de hele dag buiten en ik voelde de sproetjes doorkomen!


 

Het droogt vandaag super maar in de moestuin is het aanhoudende droge weer toch een dingetje aan het worden. Dus reden we met de nodige litertjes heen en weer om vanavond weer overal water te geven.

Wat een heerlijk plekje is het toch!


En nu de bende thuis nog even opruimen. Wat een lekkere vrije dag!

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!


1 opmerking:

  1. Wat een gezellige kleurtjes allemaal.
    Ja, de droogte is wel een dingetje, zeker voor een moestuin. Ik begrijp dat jullie het water van thuis mee moeten nemen. Succes en hopelijk komt er snel, 's nachts, regen voor jullie en alle anderen met een moestuin en alle boeren natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen