Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 januari 2022

Chaos

Het nieuwe jaar start aardig chaotisch.... Ik heb er nu 4 diensten opzitten rond de jaarwisseling, korte nachtjes en heel rommelige dagen. Voor iedereen die zich afvraagt - na alle landelijke nieuwsberichten - of de winkel nog overeind staat: wij hebben van alles niets meegekregen en alles zit er nog op en aan. 

Ik kan wel wat structuur gebruiken nu. De chaos in huis is compleet met iedereen op het nest door lockdown en vakantie. De mailbox zit vol met berichten, ik hoor de telefoon in de winkel gaan (maar eigenlijk ben ik op dinsdag altijd dicht - dilemma: ga ik die klant helpen of ga ik eerst de chaos thuis aanpakken?), ik struikel over de kerstspullen die er vandaag echt uitmóeten, de wasmand puilt uit en in de tussentijd is kindlief midden in de kamer aan het facetimen met studiegenoten. Eerst een warm bakkie koffie en dan maar eens ergens beginnen....

Chaos is het ook in mijn kop. De ruis die enkele weken geleden opstak is niet te harden. Probeer stress te vermijden, zei die professor in het Erasmus drie jaar geleden 😆....... 

Afijn, vandaag dus maar aan de poets. De computer staat aan, telefoon ernaast. Mocht je wat nodig hebben, dan hoor ik het graag. Morgen gaan we de bollekes wol in de winkel tellen - daarna de administratie afronden en zo komen we de week wel door. Tussendoor heb ik vast nog wel tijd om een paar leuke handwerk-ideetjes te posten!




6 opmerkingen:

  1. Gelukkig dat jullie geen last van die herrieschoppers hebben gehad.
    Stress vermijden...tja....hebben ze daar geen pilletje voor 😄 Dat is zo moeilijk. Voor mij althans en ik heb geen winkel, jonge kinderen en nog een andere baan. Sterkte hoor. Gewoon links voor beginnen en rechts achter is hopelijk alles weer onder controle. Gelukkig kunnen de kinderen helpen met tellen, tenminste dat hoop ik. Succes van de week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig plaatje! Bij jouw meeste blogjes vraag ik me dit af. Fijn dat jullie zonder kleurscheuren door oud en nieuw gekomen zijn! Dat is het belangrijkste. Sterkte met opruimen, was, bollen tellen en ruis! Enne...nodig die professor maar eens op de koffie, dan geeft hij die 'goede raad' nooit meer aan een werkende vrouw/ondernemer/moeder 😉
    Groetjes, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die ruis lijkt me ERRUG!!!
    Domme vraag misschien, maar je kunt, neem ik aan, niet achterhalen waardoor die weer de kop heeft opgestoken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, drie jaar geleden is er in het Erasmus onderzoek naar gedaan, ik moet er mee leren omgaan. Ik heb nu geluk gehad dat het zolang is weggebleven, maar het is nu echt wel heftig terug.

      Verwijderen
    2. Phoe..., hoop van harte voor je dat er snel verlichting komt!

      Verwijderen