Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 5 januari 2022

Orde!

Hahaha, soms helpt opruimen echt! Voor alles is een tijd en alle kerstballen, lichtjes en andere versierselen zijn weer veilig opgeborgen op zolder. Wat een ruimte in huis. Nu dat hoofd nog, maar dat komt ook langzamerhand op orde. Bij elk karweitje dat afgevinkt wordt, komt er ruimte voor wat nieuws in de bol. Voorlopig hik ik nog tegen 2 mega-klussen aan, het tellen en het afronden van de jaarcijfers maar de kop is er af!


Nu we toch bezig zijn, ruimen we gelijk even op en leggen de boel weer recht. Gelukkig had ik vandaag hulp van Miriam. We zijn er nog niet maar morgen weer een dag. Gelukkig kwamen er ook wat mensen wolletjes afhalen. Soms vragen mensen wel eens of ze toch even naar binnen mogen om wat te zoeken of "even langs achteren", een privé afspraak maken maar ik geloof niet dat dat de bedoeling was van die lockdown... Begrijp me goed, ik wil héél, héél graag weer open maar wel volgens de regels. Tot die tijd maar gewoon bellen, bestellen, mailen en afhalen of opsturen.

Morgen ben ik niet de hele dag in de winkel, ik probeer zoveel mogelijk de telefoon op te nemen maar na 14.00 uur heb je de meeste kans. Met wat geluk zijn we morgen klaar met tellen en misschien ga ik als beloning een middagje verven deze week, vind je dat dat kan?7 opmerkingen:

 1. Natuurlijk kan dat, we weten allemaal dat je de administratie en alles wat daarbij komt zoals inventarisatie nou niet het leukste onderdeel vindt van je winkel 😀 dus dan heb je zo'n middagje verven echt wel verdiend. Lastig is dat, je wilt zo graag je bolletjes verkopen, maar je moet er niet aan denken dat je een boete krijgt omdat je even iemand binnen liet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk kan dat. Terwijl ik las ging hetzelfde als wat anja schrijft door mijn hoofd.
  Dus je weet dat er meer zo over denken.
  Het middagje verven is je van harte gegund. Geniet er dus van.
  Groetjes uit Purmerend Wytske 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst en vooral een fijn creatief 2022 gewenst.
  Hier (in België) kunnen we nog vrij shoppen, terwijl de cijfers de pan uit swingen... Waar gaat dat naartoe. Hopelijk brengt het verven je wat rust, ik gun het je!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is toch juist goed, iets leuks doen. Voor jou altijd een ontspanning, zeker met die super goeie centrifuge die je nu hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele klus dat tellen. Maar alle bolletjes weer netjes recht in de schappen, geeft vast een heel fijn gevoel.
  Een middagje verven daarna is welverdiend ;-)
  Op naar een "gewoner" en bovenal heel creatief 2022!

  BeantwoordenVerwijderen