Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 6 januari 2022

Verrassingsabonnementen Handgeverfd Garen

En daar is-t-ie weer: Al weer voor het 5e jaar komt het verrassingsabonnement er aan! In januari 2018 stelde ik voor het eerst de vraag wie zich durfde te abonneren op een abonnement van handgeverfde garens. Een sprongetje in het diepe voor mij. Maar ik kreeg hele enthousiaste reacties en elk jaar durven steeds meer mensen zich (4 x per jaar) te laten verrassen!

Ook vorig jaar ben ik het hele jaar bezig geweest om naast de collectie in de winkel elk kwartaal een heleboel strengetjes te verven voor het verrassingsabonnement. Vorig jaar dachten we nog dat 2022 weer normaal zou verlopen maar het lijkt er op dat we ook dit jaar weer véél tijd hebben om te handwerken.... en ik om te verven!

Dus aan het begin van dit nieuwe jaar 2022 vraag ik het weer: wie durf
Wie durft zich dit jaar 4 x te laten verrassen met een streng handgeverfgaren?


We hebben voor 2022 weer 3 opties!

 1. Abonnement Sokkengaren - basis:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. De samenstelling van de wol is 75% wol, 25% polyamide - 420 meter op 100 gram. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2022. Inschrijven kan tot 31 maart 2022, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 75,00) 2. Abonnement Sokkengaren - luxe:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd. Deze garens zijn luxer dan die van het basis-abonnement: exclusievere en/of zachtere garens, bijzondere verf-technieken, etc. Maar áltijd geschikt én genoeg om er sokken van te breien (minstens 20% polyamide voor de slijtvastheid).

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2022. Inschrijven kan tot 31 maart 2022, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 89,00)3. Abonnement Luxe garen:

Misschien durf je wat méér? Of heb je niks met sokken breien? Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x een streng luxe, handgeverfd garen. Dit garen kan van alles zijn, van heel dun of juist wat dikker, geschikt voor sjaals, kollen, mutsen en nog veel meer (maar géén sokkenwol). Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.
De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. We kiezen voor luxe materialen als bijv. merino, zijde en alpaca.

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2022. Inschrijven kan tot 31 maart 2022, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier
(inclusief 4 x verzenden - € 99,00)


Let op! Bij de opmerkingen op het bestelformulier kun je aangeven wat je lievelingskleuren zijn of waar je juist helemaal niet van houdt, ik probeer daar rekening mee te houden.


2 opmerkingen: