Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 januari 2022

Grijs

Als dan éindelijk de administratie af is én je hebt je door een paar late diensten geworsteld dan ligt er als beloning zo'n heerlijk maagdelijk vrije dag voor je...... oooooh, wát zal ik daar eens allemaal in proppen? 😁 Eerst maar eens een berg mailtjes door worstelen, bestellingen verwerken, bende in huis een beetje opruimen en intussen al wat in de week leggen... letterlijk dan, he?!


Deze grijzige strengetjes smeekten om wat kleur. Hoewel het zonnetje halverwege de middag héél even hier door de mistflarden kwam was het eigenlijk de hele dag grijs. Nu heel Nederland weer even kilometers ver kan kijken trekt het hier weer helemaal dicht, alle kleur verdwenen.


Maar binnen dus genoeg kleur! Ik verfde een heleboel strengen Zebra-sokkenwol. Jellina liet pas een prachtige versie zien van haar Miracle-shawl van dit garen dat ze een tijd geleden bij ons kocht. Oef! Wat een plaatje werd dat. Dus die verfketels moesten echt nodig aan. 


Alle kleur die buiten niet te vinden was zit in deze strengetjes. Ze hangen te drogen en deze week komen ze in de webshop en in de winkel. 


Morgen eerst een ander karweitje: de zomercollectie van Lang kwam ook binnen. Ik heb me moeten beheersen om de dozen nog even dicht te laten. Maar mórgen......! 😁
 

4 opmerkingen:

 1. Aha daar is alle kleur in verdwenen. Ik vond het al gek buiten :-D
  Veel plezier met uitpakken morgen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, goed bedacht! Ik miste de kleur buiten ook al... ;)

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke kleuren! Daar wordt een mens blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren hebben je geverfde bolletjes!
  Benieuwd naar de inhoud van die dozen ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen