Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 26 januari 2022

Crossroads 2022

Jolanda en Naomi van Haakplein hebben leuk nieuws voor het voorjaar van 2022. In februari start er een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Crossroads!

Deze Zeeuwse dames hebben weer hun uiterste best gedaan er een leuk en gevarieerd patroon van te maken met verschillende granny patronen wat resulteerde in een optisch vlechtpatroon.
De naam Crossroads 2022 is ontstaan doordat de banen elkaar kruisen. De pakketnamen verwijzen naar het kruispunt in het leven waar veel mensen de afgelopen tijd stonden: meer werken/minder werken, gaan werken/thuis blijven, gezonder leven of juist doorgaan op de voet zoals we al deden. Er zijn nog veel andere dilemma’s te noemen waar we voor hebben gestaan en keuzes in hebben gemaakt.

De CAL start op vrijdag 25 februari en eindigt eind mei, met een deken van ca. 140 cm x 200 cm als eindresultaat. De patronen, die wekelijks verschijnen op o.a. op Haakplein.com, zullen voorzien zijn van geschreven teksten, haakdiagrammen en video's. Je kunt natuurlijk ook altijd je licht opsteken in de Facebookgroep van Haakplein
Crossroads 2022 is als pakket verkrijgbaar in drie kleurvariaties: This way (blauw/grijs)That way (roze/bruin) en Another way (oranje/groen). De Crossroads wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch en een DMC haaknaald in dikte 4,0 mm welke te gebruiken is voor dit project. 

Alle pakketten worden uitgeleverd na 14 februari, het eerst deel van het patroon komt op 25 februari.

Je kunt alle pakketten hier terugvinden.
2 opmerkingen:

  1. Ook weer heel mooi. Er worden heel wat nieuwe deken patronen en cals georganiseerd op dit moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige dekens. De blauw grijze is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen