maandag 1 november 2021

Warme Wanten

Vandaag had ik zomaar een extra dag vrij. Wat een cadeautje! Da's dan weer het voordeel van een gewone werkgever, die telt je overuren en compenseert ūüėĀ. Haha, als ik al die "overuren" van de winkel nog moet compenseren dan stop ik acuut met werken. Maar ja, dat levert niet zoveel op. Dus genoot ik dubbel en dwars van deze dag, die ik vulde met bescheiden lummelen. Warme koffie drinken, wat bestellingen op de post, krantje bladeren, boodschapje halen. Wat kan ik dan genieten van simpele dingen op zo'n dag. En helemaal van de zotte: morgen n√≥g een dag vrij. De strengen en de verfpotjes liggen al klaar!Ondertussen is het al november geworden. Het is nu écht vroeg donker en vooral de nachten worden kouder. Ga je op de fiets, dan zijn straks warme wanten geen overbodige luxe.
Sascha bracht vandaag een patroon uit van prachtige gehaakte wanten met kabels. Ze zijn gehaakt met sokkenwol. Op het patroon kun je alle maten vinden van piepklein tot royale herenwanten.

Het patroon is in onze winkel te koop maar ook in onze webshop of rechtstreeks bij Sascha.
Sokkenwolletjes vind je hier maar in de winkel is er nog v√©√©l meer keuze!


3 opmerkingen:

 1. Die wanten zijn echt super mooi. Ik haakte vorig jaar de 'gewone' wanten, zonder kabel al van Sascha. Maar deze staan ook nog op mijn verlang lijstje, dat alsmaar langer wordt.

  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker om een dagje vrij te hebben en wat aan te kunnen rommelen. Mooie wanten en vast heerlijk warm. Leuk om te combineren met haar gehaakte sokken.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het een moeilijk patroon? Ben maar een huis-, tuin- en keukenhaakster.

  BeantwoordenVerwijderen