Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 1 november 2021

Warme Wanten

Vandaag had ik zomaar een extra dag vrij. Wat een cadeautje! Da's dan weer het voordeel van een gewone werkgever, die telt je overuren en compenseert 😁. Haha, als ik al die "overuren" van de winkel nog moet compenseren dan stop ik acuut met werken. Maar ja, dat levert niet zoveel op. Dus genoot ik dubbel en dwars van deze dag, die ik vulde met bescheiden lummelen. Warme koffie drinken, wat bestellingen op de post, krantje bladeren, boodschapje halen. Wat kan ik dan genieten van simpele dingen op zo'n dag. En helemaal van de zotte: morgen nóg een dag vrij. De strengen en de verfpotjes liggen al klaar!



Ondertussen is het al november geworden. Het is nu écht vroeg donker en vooral de nachten worden kouder. Ga je op de fiets, dan zijn straks warme wanten geen overbodige luxe.
Sascha bracht vandaag een patroon uit van prachtige gehaakte wanten met kabels. Ze zijn gehaakt met sokkenwol. Op het patroon kun je alle maten vinden van piepklein tot royale herenwanten.

Het patroon is in onze winkel te koop maar ook in onze webshop of rechtstreeks bij Sascha.
Sokkenwolletjes vind je hier maar in de winkel is er nog véél meer keuze!






3 opmerkingen:

  1. Die wanten zijn echt super mooi. Ik haakte vorig jaar de 'gewone' wanten, zonder kabel al van Sascha. Maar deze staan ook nog op mijn verlang lijstje, dat alsmaar langer wordt.

    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker om een dagje vrij te hebben en wat aan te kunnen rommelen. Mooie wanten en vast heerlijk warm. Leuk om te combineren met haar gehaakte sokken.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is het een moeilijk patroon? Ben maar een huis-, tuin- en keukenhaakster.

    BeantwoordenVerwijderen