Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 30 november 2021

Boost!

Vandaag had ik een kleurenboost nodig.... na al die grauwe dagen, de somberheid, het huidige nieuws en het werk had ik zin in iets frivools. Kleurenspetters, wolletjes en een vrije middag! Het geluk zit in kleine dingen, toch? Meekijken? Is 't wat?
En weer zó blij met de uitvinding van de (vorige) eeuw: de centrifuge! Wat een verschil maakt dit apparaat. Nu dochterlief door de weeks toch in Zwolle zit is haar kamer gebombardeerd als drooghok. Werkt als een tierelier!
 

Tijdens het verven zat ik te broeden op iets, maar ik weet nog niet of het haalbaar is..... wordt vervolgd. Of niet 😂
Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00, van harte welkom!5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleuren! En ja, ik mis ook nog vaak mijn losse centrifuge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren. Ik heb al zoveel, anders.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren. Voor ieder wat wils. Ik vind de blauwe kleuren erg mooi met wat paars en groen. Op grauwe dagen kunnen we best wat kleur gebruiken.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen