woensdag 10 november 2021

Thuis

Het zit er waarschijnlijk aan te komen: het advies om wat meer thuis te blijven. Hoe je er ook tegenaan kijkt, met veel mensen op een kluitje op elkaar is niet zo slim. Heel lang heb ik gewikt en gewogen of ik op een of andere manier de breiclub weer zou opstarten. Maar met 20 of 30 man in onze kleine ruimte met de deur dicht leek me in september al niet zo geweldig. Dus stelde ik de beslissing maar uit, en voorlopig lijkt het er helemaal niet meer van te komen. Het is niet anders. Ik hoop van harte dat de winkel open kan blijven en als iedereen zijn verstand een beetje gebruikt dan kan dat prima. Het was vandaag bijna druk te noemen. Maar alles kwam een beetje achter elkaar en iedereen hield rekening met elkaar, echt super! En opvallend veel Vlaamse klanten mogen begroeten die morgen blijkbaar een dagje vrij hebben.


In de sfeer van "klein maar fijn" zijn deze grappige gebreide huisjes. Je koopt het Engelse patroontje via Ravelry of Etsy. Leuk voor de kerstboom, aan een cadeautje of sleutelhangertje. 

Foto en patroon: Fifty Four Ten Studio

Iets dergelijks maar nét even anders is dit grappige huisje. Hier kun je niet meer stoppen, al je restjes kun je gebruiken:


Foto's en patroon: :Little house - Ravelry


Met deze schattige huisjes is het helemaal niet zo erg om thuis te zitten, toch? 1 opmerking:

  1. Wat een leuke huisjes zijn dit. Ja als iedereen zijn gezond verstand gebruikt kan er best nog veel. Hopelijk gaan heel veel mensen toch echt op zoek naar dat gezonde verstand.
    Maar alle gekheid op een stokje ik hoop voor jou en vele anderen dat de winkel open mag blijven hoor. Ik duim voor je.

    BeantwoordenVerwijderen