Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 30 oktober 2021

Vest

De herfst lijkt nu echt begonnen! Morgen gaat de wintertijd in en dan zal het écht vroeg donker zijn. Doe er volgende week nog wat kou en regenbuien bij en het ideale brei- en haakseizoen is begonnen. Wil je de verwarming niet te hoog opstoken met de huidige energieprijzen, dan zou ik toch de pennen maar eens slijpen voor een heerlijk warm vest. Een toppertje in onze collectie blijft het damesvest met het motief van de Arnemuidse visserstrui. Anja maakte dit patroon jaren geleden al en het vest blijft enorm populair. 

Foto Martin van Dijke


Nu het patroon van de visserstrui van Zierikzee vorige week is uitgekomen lijkt het of álle patronen met vissersmotieven weer een boost krijgen. Van de sokken tot de complete deken, we duiken er weer helemaal in. En er gloort nog iets nieuws!


Anja is bezig met een superhip damesvest met de motieven uit Zierikzee. Je leest hier meer over op dit blog. Om het patroon te perfectioneren breide Anja ondertussen al 4 mouwen... 😁. Ik hou jullie op de hoogte, maar ik word er in elk geval heel erg blij van!

Ondertussen blijft het pakket van het Damesvest Arnemuiden te koop in onze winkel. In de webshop zijn de pakketten nu aangevuld met een wollen versie. Deze is gebreid van 6-draads sokkenwol. Vormvast, pilt niet, makkelijk wasbaar in de wasmachine en lekker warm! In de webwinkel vind je alle mogelijkheden en keuze uit 5 kleuren. Maar wil je toch liever een ander draadje of kleur? Neem dan even contact met ons op of kom even langs.



En wil je een bijpassende muts?
Dan bestel je het pakketje erbij!


Ik wens jullie een héél fijn weekend!




3 opmerkingen:

  1. Mooie trui, dat houdt haar wel warm tijdens de koudere dagen.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het vest is echt een topper, want ik ben hem al diverse keren tegengekomen. Zelf ben ik helemaal weg van de muts. Hoe gaaf is het om het vest en de muts in bijpassende kleren te maken.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen